top of page

Dankjewel Lanh!

Zoek jij een acupuncturist?

Ik kan je Lanh van harte aanbevelen.

Lanh is kundig, gedreven, doortastend en betrokken.

Zij doet gedegen onderzoek en overlegt dan wat voor jou de beste behandeling is.

Lanh kan naast acupunctuur ook acupressuur aan je bieden en heeft veel verstand van de reguliere medische zorg en andere vakgebieden.

Hierdoor kan zij  je helpen uit te zoeken wat het beste bij jou past.

De acupunctuur heeft mij snel geholpen om de energiebanen weer te openen.

Daarnaast heb ik een paar mooie recepten gekregen die mij helpen aan te sterken.

 

Dank je wel Lanh!

Persoonlijke benadering

Ik ben ongeveer een jaar bij Lanh in behandeling geweest en heb dit als zeer positief ervaren. In het begin vond ik de naalden een beetje spannend, maar dit wende gelukkig heel snel. 
Lanh neemt echt de tijd voor je en heeft een persoonlijke benadering waardoor je jezelf al heel snel op je gemak voelt. Daarnaast helpen de behandelingen echt! Ik kan het iedereen van harte aanraden. -
Brechtje

  

Klachten verdwijnen

De Gooische Acupunctuur & Acupressuur Praktijk wordt heel vakkundig gedreven door een eveneens vakkundige en vriendelijke mevrouw.

Ik heb voor verschillende lichamelijke klachten behandelingen ondergaan die vaak direct effectief waren en op termijn voor verdwijning van de klachten hebben gezorgd.

Mijn verzekeringsmaatschappij heeft tot een hoog bedrag behandelingen vergoed, omdat de praktijk over de benodigde papieren en certificeringen beschikt.

Een hele grote aanrader voor mensen die naast de reguliere methoden ook alternatieve geneeskunst kunnen waarderen!

- Brechtje

Combinatie Acupunctuur & Acupressuur

Het is plezierig dat Lanh de acupunctuur combineert met acupressuur. Lanh gaat vakkundig te werk. Ze is heel vriendelijk en op een leuke manier nieuwsgierig.

- Sabrina

Professioneel en prettig

Ik ben heel tevreden over de behandelingen. Ik vond het erg professioneel en ook prettig. De sfeer was goed, vriendelijk en kundig. Ik heb zeker het idee dat het in mijn lichaam goede processen in gang heeft gezet. Ik zou een behandeling bij Lanh zeker aanraden!

- Natascha

Rimpels weg voor een prikkie!

Ik ben erg onder de indruk van de brede kennis van Lanh en van de diepgaande studies die zij gedaan heeft. Ik vind het een groot voordeel dat zij zoveel jaren bij de apotheek heeft gewerkt (en nog steeds werkt), waardoor zij een uitgebreide kennis bezit van allerlei ziekten, medicijnen, bijwerkingen, etc. Ik kwam bij haar terecht omdat ik al 6 maanden aan een ondraaglijke hoofdpijn leed, waar de dokter helemaal geen raad mee wist. Lanh kreeg de pijn na 1 sessie helemaal weg. Ik merk ook dat de behandelingen heel stress-verlagend werken. Van de gezichtsacupunctuur wordt mijn huid steeds strakker en fijne rimpeltjes verdwijnen.

- Machteld

Please reload

bottom of page