top of page
Gezichtsacupunctuur

 

Net zoals het oor, de handpalmen en voetzolen, bevat ook ons gezicht punten die corresponderen met de organen en lichamelijke systemen.

 

Het gebied bij de bovenlip bijvoorbeeld, staat in contact met de darmen. Het gebied onder de ogen, waar we wallen krijgen, zegt iets over de staat van onze nieren.

 

Tijdens een gezichtsbehandeling worden de relevante plekken in het gezicht bewerkt met extreem dunne naaldjes en met een electro-acupunctuur apparaatje. 

BIJWERKINGEN

  • betere doorbloeding van de gezichtshuid

  • een roze teint

  • vervaging van rimpels

  • huid wordt strakker

  • botox wordt overbodig

"Ik ben heel tevreden over de behandelingen. Ik vond het erg professioneel en ook prettig. De sfeer was goed, vriendelijk en kundig. Ik heb zeker het idee dat het in mijn lichaam goede processen in gang heeft gezet. Ik zou een behandeling bij Lanh zeker aanraden!"

 

- Natascha 

" Ik ben erg onder de indruk van de brede kennis van Lanh en van de diepgaande studies die zij gedaan heeft. Ik vind het een groot voordeel dat zij zoveel jaren bij de apotheek heeft gewerkt (en nog steeds werkt), waardoor zij een uitgebreide kennis bezit van allerlei ziekten, medicijnen, bijwerkingen, etc. Ik kwam bij haar terecht omdat ik al 6 maanden aan een ondraaglijke hoofdpijn leed, waar de dokter helemaal geen raad mee wist. Lanh kreeg de pijn na 1 sessie helemaal weg. Ik merk ook dat de behandelingen heel stress-verlagend werken. Van de gezichtsacupunctuur wordt mijn huid steeds strakker. Je rimpels verdwijnen letterlijk voor een prikkie!"

- Machteld

Gezichtsacupuntuur is ook holistisch


TCM (Traditional Chinese Medicine)  is een holistische therapie. Wanneer ik iemand een gezichtsbehandeling geef, dan werk ik via de verschillende gebieden in het gezicht aan de organen. De plekken waar je rimpels of zwellingen hebt en waar de huid in slechte conditie is, corresponderen met de organen en systemen. Tegelijkertijd krijg je ook andere resultaten, zoals o.a. het verminderen van rimpels, verbetering van de huid, weghalen van zwellingen, etc. - Lanh Nguyen

"A wise man ought to realize that health is his most valuable possession."

- Hippocrates

bottom of page